News

Este oficial! Kendall Jenner și Devin Booker formează un cuplu

iulia.statie
February 16, 2021 12:17 PM

Kendall Jenner și Devin Booker și-au oficializat relația pe Instagram. Modelul și jucătorul NBA au decis să posteze primele fotografii în calitate de cuplu cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

Pe aceeasi temaAmina Muaddi, designer-ul român de pantofi care a cucerit vedetele de peste ocean

Kendall Jenner, prima fotografie alături de iubit

Kendall Jenner a postat o poză în care iubitul ei se odihnea pe ea, în timp ce aceasta avea un zâmbet larg pe față. Vedeta nu a folosit nicio descriere, folosindu-se de un emoticon în formă de inimă. De asemenea, partenerul său a dezvăluit și el o fotografie în timp ce se odihneau alături de un cățel pe o plajă.

Se zvonește că starurile formează un cuplu de când au fost surprinși într-o excursie din Los Angeles în Phoenix în aprilie. Apoi, ei au mai fost observați în august, pe când luau cina alături de Kylie Jenner, sora modelului Kendall Jenner. În aceeași lună, aceștia îi însoțeau și pe Hailey și Justin Bieber într-o călătorie în Idaho.

„Este fericită pentru că el se află în L.A., pentru că pot să petreacă timp împreună. Ei au stat unul cu celălalt și au petrecut timpul în Malibu alături de prieteni și familie. Cu siguranță, ea preferă să își țină relația discretă, dar îl place și se bucură pentru că este alături de el.”, povestea o sursă pe atunci pentru publicația E! News.

De cât timp sunt cei doi împreună

Mai mult, toată lumea a fost surprinsă luna trecută când jucătorul NBA a postat o fotografie cu iubita sa pe Instagram, în timp ce aceasta era îmbrăcată în costum de baie. Chiar dacă vedeta din familia Kardashian este extrem de discretă atunci când vine vorba despre relațiile ei, iată că a decis să le ofere fanilor câteva detalii despre partenerul său prin pozele dezvăluite.

Cei doi nu au oferit încă vreo declarație cu privire la faptul că formează un cuplu, însă, pentru fani, totul este clar, mai ales că ei par extrem de apropiați în fotografii.