News

Este oficial! Kim Kardashian a depus actele de divorț

iulia.statie
February 19, 2021 23:20 PM

Kim Kardashian a depus actele de divorț. Între ea și Kanye West nu mai există șansă de împăcare, chiar dacă fanii sperau ca aceștia să treacă peste numeroasele probleme.

Pe aceeasi temaBărbații din viața lui Kim Kardashian. Cu cine s-a iubit vedeta

Kim Kardashian și Kanye West vor divorța

Vedeta de televiziune în vârstă de 40 de ani a semnat actele de divorț, iar ea și rapperul în vârstă de 43 de ani vor fi separați oficial, după cum a dezvăluit publicația TMZ.

Kim Kardashian a optat pentru custodie comună pentru cei patru copii pe care îi are împreună cu artistul, iar Kanye West este de acord cu această decizie și vrea să își crească micuții împreună cu vedeta, scrie publicația menționată mai sus.

Acesta ar fi parte din contractul prenupțial, pe care nicio parte nu o contestă. De asemenea, documentele depuse la tribunal nu menționează o dată exactă la care aceștia vor fi oficiali singuri.

„Mai multe surse ce dispuneau de informație direct de la sursă ne-au spus că Kim deja era gata să se despartă după tot ce a zis Kanye, dacă el nu trecea printr-un episod de bipolaritate. A simțit că ar fi răutăcioasă dacă s-ar fi despărțit când el nu era bine.”, a scris publicația menționată mai sus.

Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 2000, iar Kanye West a apărut pentru prima oară în emisiunea familiei Kardashian în 2010. Ei au început o relație la scurt timp după ce el a dezvăluit sentimentele pe care le avea pentru vedetă printr-o melodie în 2012. În 2013 ei se logodeau, iar în 2014 se căsatoreau.

Kim Kardashian a depus actele de divorț

Cei doi au probleme în mariaj încă din vara trecută. Poate fanii își amintesc despre discursul șocant susținut de Kanye West în iulie, când acesta a povestit cum el și Kim Kardashian își doreau să întrerupă sarcina pe care vedeta o avea cu fiica lor cea mare, North. Apoi, rapperul a făcut unele comentarii bizare pe rețelele de socializare, acuzându-le pe soția și pe soacra sa, Kris Jenner, că încearcă să îl supună unui tratament pentru a se ocupa de problemele sale de sănătate mintală.

Acesta ar fi al treilea divorț pentru Kim Kardashian. Ea a fost căsătorită cu producătorul Damon Thomas, de care a divorțat în 2004. Apoi, ea s-a căsătorit cu Kris Humphries, dar relația nu a avut succes, ei divorțând în august 2011 după doar 72 zile de mariaj. Pentru Kanye, acesta ar fi primul divorț.