News

Este oficial! Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

iulia.statie
June 8, 2020 04:04 AM

În ultima perioadă au tot circulat zvonuri potrivit cărora Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, însă, cei doi au preferat să rămână discreți cu privire la acest aspect al vieții lor.

Pe aceeasi temaLidia Buble a mărturisit. Cum se înțelege cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

Totuși, acum, toate zvonurile au fost confirmate. Răzvan a decis să spună adevărul despre relația dintre el și cântăreața pe Instagram. Deși prezentatorul TV a confirmat despărțirea, acesta și-a anunțat admiratorii că el și Lidia Buble au decis să rămână prieteni.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt. că mi-au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire?”, a scris acesta.

„Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pt. tot ce am fost și pt. tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și in rest doi…foști iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”, a scris Răzvan Simion.

„Copilul râde: „Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul! ” Tânărul cântă: „Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea! „Bătrânul tace: „Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viață frumoasă, Suflețel!”, a continuat prezentatorul TV.

 

View this post on Instagram

 

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul râde: „Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: „Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace: „Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasa, Sufletel!

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

În ultima vreme, au tot circulat zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit. Mai mult, prezentatorul TV a fost surprins alături de o roșcată, însă, cele două vedete au rămas extrem de discrete cu privire la acest aspect al vieții lor private. Însă, acum a venit verdictul, Răzvan Simion recunoscând că nu mai formează un cuplu cu faimoasa cântăreață.