News

Shakira, însărcinată cu al treilea copil? „Ar avea două sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță”

adelina.duinea
December 13, 2018 12:04 PM

Este Shakira însărcinată? Da, cel puțin conform predicțiilor unui astrolog din America Latină!  Cântăreața are doi băieți superbi cu fostbalistul spaniol Gerard Pique, iar acum există zvonuri conform cărora cântăreața columbiană ar aștepta cel de-al treilea copil.

Informația vine de la Mhoni Vidente, un astrolog din Mexic, potrivit Infobae, citat de Libertatea. Aceasta susține că artista ar avea câteva săptămâni de sarcină.

Shakira, însărcinată cu al treilea copil? „Ar avea două sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță”

Mihoni Vidente este cunoscută pentru predicțiile pe care le-a făcut în trecut, despre dispariția unor vedete, despre cutremure și despre echipele care au ajuns în finala de fotbal Liga MX.

Despre Shakira, Mhoni Vidente a vorbit la emisiunea matinală „Hoy”, de la Televisa.

„O văd pe Shakira însărcinată. Ar avea 2 sau trei săptămâni de sarcină. Va fi fetiță”, a spus Mhoni Vidente.

„Toată lumea vorbea, în urmă cu trei sau patru luni, că era însărcinată, dar nu. Eu cred că acum, că a terminat turneul, a plecat cu Pique și acum s-a întâmplat, la 41 de ani, acum va fi fetiță. Eu o văd însărcinată, așa că să fii binecuvântată Shakira”, a mai spus astrologul.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotblistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani.