News

Eugenia Șerban, diagnosticată pentru a doua oară cu cancer

iulia.statie
May 29, 2020 12:13 PM

Eugenia Șerban a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer, iar aceasta a dezvăluit că a suferit în secret două intervenții chirurgicale, în vara anului trecut.

Pe aceeasi temaSecretele Eugeniei Şerban pentru o siluetă impecabilă

Eugenia Șerban a suferit două intervenții chirurgicale în secret

Actrița se lupta în trecut cu cancerul la sân, iar acum ea trece prin clipe grele, fiind diagnosticată din nou cu o boală crâncenă.

„Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul.”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru revista Viva!.

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați.”, a povestit aceasta.

„Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog, ‘Spovedanie în fața luminii’. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe.„, a continuat actrița.

Totuși, chiar dacă aceasta a suferit în mare secret două intervenții, ea a fost extrem de curajoasă pentru că își dorea neapărat să se întoarcă pe scenă.

„Am avut un curaj inconștient! Chiar dacă echipa de medici a încercat să mă convingă să fac intervențiile pe rând, încăpățânarea mea și dosarul medical, favorabil în privința stării de sănătate generale, i-au determinat să prindă și ei curajul de a-mi face toate intervențiile deodată, pentru că eu voiam să fiu din nou pe scenă, peste două luni. Medicii zâmbeau și spuneau: „Vom vedea! Nu va fi chiar cum vrei tu!.”, a spus Eugenia.

Eugenia Șerban se simte bine acum, este încrezătoare și are o veselie molipsitoare. Ea a învățat să se bucure de fiecare clipă și este un adevărat exemplu de viață. „Mă simt mult mai puternică și simt că absolut nimic nu mă mai poate doborî. Cât despre schimbare, sunt aceeași, dar mult mai încrezătoare în forțele mele și în viitor. Am învățat, în acest an, să mă bucur de fiecare clipă și de fiecare zi, cum nu am știut niciodată să o fac până acum.”, a spus actrița pentru publicația menționată mai sus.