News

Eva Longoria a ajuns la 46 de ani! Cum arată acum celebra actriță din ”Neveste disperate”

elena.toader
June 24, 2021 14:44 PM

Eva Longoria a ajuns la 46 de ani și arată absolut incredibil. Care este secretul frumoase actrițe de poate concura cu tinere care i-ar putea fi fiice?

Eva face extrem de mult sport, chiar dacă în perioada pandemiei a stat mult mai mult acasă și a petrecut mai mult timp în bucătărie. Însă, totul înseamnă moderație, chiar dacă recunoaște că adoră mâncarea. “Viaţa înseamnă moderaţie. Una dintre cele mai mari plăceri ale mele este să mă bucur de mâncarea bună”, spune Eva Longoria.

„Trambulina e distractivă, face mişcarea să pară mai uşoară, dar nu ar trebui să se facă abuz. Nu suntem concepuţi să ne deplasăm sărind, iar majoritatea exerciţiilor nu pot fi executate pe trambulină din cauza riscului de accidentare. Altfel, Eva consumă proteine de calitate şi limitează consumul de zaharuri şi grăsimi, ceea ce e bine. Cât despre gustări, măslinele pot fi mâncate la orice oră, cât nu exagerăm cu cantitatea. Berea şi vinul aduc un aport caloric însemnat, deci trebuie consumate rar. Având în vedere că cel mai probabil sunt servite seara, trebuie moderaţie.”, mai spus frumoasa actriță.

Cine e Eva Longoria

Eva Jacqueline Longoria s-a născut în Corpus Christi, Nueces County, Texas, fiică a părinților de origine mexicană-americană, Enrique Longoria Jr. și Ella Eva Mireles. Longoria este cea mai mică dintre cele patru fiice, surorile ei fiind Elisabeta Judina, Emily Jeannette și Esmeralda Josephina.

Deși a ajuns la 46 de ani, frumoasa actriță se menține într-o formă de zile mari, putând concura cu domnișoare chiar cu 20 de ani mai tinere.

Eva s-a căsătorit cu Baston în 2016. Nunta de vis, care a costat 1 milion de dolari (circa 4,3 milioane de lei), a avut loc pe malul unui lac din apropierea oraşului Valle de Bravo, Mexic.

Sursa foto: Facebook Eva Longoria