Fashion

Eva Longoria, ţinută îndrăzneaţă la Billboard Music Awards 2019

andreea voicu
May 5, 2019 12:09 PM

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a avut loc miercuri seară, 1 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas. În cadrul galei Billboard Music Awards de anul acesta, starurile au avut prilejul să întoarcă toate privirile cu ţinutele WOW pe care le-au purtat. Eva Longoria a fost una dintre cele mai apreciate vedete de pe covorul roşu.

Pe aceeasi temaEva Longoria a născut un băiețel! Primele declarații ale părinților

Actriţa, în vârstă de 43 de ani, a defilat într-o rochie mini, neagră, cu volane suprapuse şi cu umerii dezgoliţi. Dacă partea din spate era puţin mai lungă, partea din faţă a rochiei aproape că i-a lăsat la vedere lenjeria intimă.

Eva Longoria, ţinută îndrăzneaţă la Billboard Music Awards 2019

Cu toate acestea, Eva Longoria a arătat spectaculos, mai ales că a şi slăbit mult în ultima perioadă. Ţinuta mini a asortat-o cu o pereche de sandale transparente, cu toc ascuţit. Se pare că actriţa a ales o rochie scurtă intenţionat, pentru a-şi scoate în evidenţă picioarele tonifiate şi pielea bronzată.

Eva Longoria a devenit mămică pentru prima dată în iunie 2018. Atunci, ea a adus pe lume un băieţel, pe care l-a botezat Santiago. Imediat după naştere, actriţa din ‘Neveste Disperate’ nu a ţinut nicio dietă şi nici nu a făcut sport, lucru care i-a adus mult kilograme în plus.

Acum, însă, Eva Longoria a revenit la silueta dinainte de sarcină şi arată mai bine ca niciodată.

‘Acum fac sport mult şi am grijă la ce mănânc. Abia am început să mă întorc la rutina mea de dinainte. Nu e chiar dificit să-mi recapăt silueta’, a mărturisit aceasta.