News

Eva Zaharescu, ședință foto provocatoare pe Instagram! Fiica Andreei Berecleanu are siluetă de top model

maria.apostol
December 14, 2021 14:28 PM

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, pare să îndrepte cu pași tot mai siguri spre o carieră în modelling. Tânăra de 20 de ani a pozat ca o profesionistă într-o rochie cu sclipici și foarte sexy!

Eva Zaharescu este model în diferite campanii publicitare, care mai de care mai atrăgătoare. Ultima ședință foto o arată în mai multe ținute spectaculoase: rochii mulate, cu trupul perfect scos în evidență. Fiica Andreei Berecleanu este intens urmărită pe Instagram, unde postează imagini din viața personală. Ea studiază în Londra, locul care i-a devenit a doua casă.

Calitățile de model ale Evei s-au văzut recent și într-un pictorial publicat pe pagina de Instagram. Ea apare într-o rochie de sezon, strălucitoare și cu un decolteu adânc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Eva și iubitul ei s-au despărțit

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit recent. Deranjat de speculațiile care au apărut pe seama lui, tânărul a explicat motive despărțirii de fiica celebrei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu.

Eva este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită…

Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea”, a spus Ștefan Manolache.