Vedete

Eva Zaharescu, transformare incredibilă! Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 19 ani

hermina.hagianu
June 22, 2021 13:11 PM

Andreea Berecleanu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, o căsnicie fericită şi doi copii minunaţi. Eva Zaharescu, fiica cea mare a celebrei prezentatoare TV este o domnişoară în toată regula care a împlinit 19 ani. Tânăra este foarte activă pe reţelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde publică destul de des fotografii, mândră de felul în care arată.

Eva Zaharescu a moștenit fără doar şi poate frumuseţea de la mama ei, Andreea Berecleanu. Tânăra în vârstă de 19 ani, locuieşte la Londra, acolo unde s-a mutat în urmă cu câţiva ani pentru a-şi termina studiile.

Frumoasa şatenă a avut parte în ultimii ani de câteva schimbări radicale, dintr-o fetiță adorabilă, s-a transformat într-o tânără incredibil de frumoasă și de sexy care nu se sfieşte să arate acest lucru în faţa admiratorilor săi. Acest lucru se poate observa din imaginile pe care Eva le publică pe pagina sa de Instagram şi care sunt apreciate de sute de persoane.

Cum se vede Eva Zaharescu peste 10 ani

Eva Zaharescu este o tânăra extrem de inteligentă care știe exact ce vrea de la viață. Şatena se consideră o persoană norocoasă deoarece părinţii săi au avut încredere în ea și i-au oferit posibilitatea să studieze la Londra, iar acest lucru a făcut-o să fie mult mai responsabilă.

Cât despre planurile sale de viitor, Eva povestea în cadrul unui interviu că își dorește o familie însă în planurile sale deocamdată să află cariera: „Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, și anume arta și să mă descopăr pe mine”, a spus Eva, fiica Andreei Berecleanu, pentru sursa mai sus citată.

Ce relație au copiii Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu, după divorț

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au avut o relație de aproape 15 ani, însă din nefericire cei doi au divorțat în anul 2013. Din cauza neînțelegerilor care au apărut în căsnicia lor, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

După divorț, Andreea a explicat faptul că cea mai mare temere a sa era sănătatea mintală a celor doi copii. Prezentatoarea și-a dorit ca divorțul de tatăl lor să nu îi afecteze pe aceștia sub nicio formă.

„Ei (n.r. copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu.

 

 

Sursă foto: Instagram