Fashion

Cele mai în vogă rochii de mireasă. Ce se poartă în 2020

cristina.floroiu
February 26, 2020 15:43 PM

S-a dat startul primelor evenimente dedicate viitoarelor mirese. Februarie a venit cu primele târguri de nunți ale anului, așa că am profitat de ocazie și am venit cu tendințele în materie de rochii de mireasă din anul 2020.

Pe aceeasi temaCe rochii de mireasă au purtat celebritățile în ziua nunții lor

Cele mai în vogă rochii de mireasă. Ce se poartă în 2020

Vezi clipul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre tendințele anului 2020 în materie de rochii de mireasă:

 

Rochiile de mireasă au în mare parte un tipar deja predefinit. Mereu vor fi o actualitate rochiile de mireasă clasice, lungi, albe, cu siluetă tip sirenă sau prințesă. Cu toate acestea, se adaugă câte o tendință nouă, care să se potrivească evoluției pe care o are moda de la an la an.

Indiferent de stilul pe care îl preferi, creatorii propun modele complexe, care să se muleze perfect pentru fiecare viitoare mireasă.

Rămân în tendințe rochiile de mireasă în linii simple, cu un aer de romantism și un look boem, dar și rochiile cu mult volum, pentru miresele care își doresc să intre în pielea unei prințese moderne.

La un eveniment care a avut ca tematică rochiile de mireasă, am aflat tot ce este nou în anul 2020.

„În ultima perioadă ni se cere foarte mult rochia 2 în 1, adică pe sub fusta amplă punem o rochie de dantelă pe corp, în prima fază la Biserică poartă acea fustă de prințesă peste rochia de dantelă, iar la restaurant o dă jos și apare deja în a doua ținută. Se poartă rochiile cu mânecă lungă, chiar dacă este o perioadă mai călduroasă, mâneca are farmecul ei”, a declarat Mariana Florea.