Fashion

Evoluția stilistică a lui Beyoncé

ioana pana
December 7, 2018 07:00 AM

Numită „cea mai puternică femeie din industria muzicală” de către topul „BBC-femei influente ale momentului”, Beyoncé nu numai că este un icon din punct de vedere muzical, ba chiar conduce un business și este implicată in multe proiecte activiste.

Iar la o personalitate ca a ei, știm că aparițiile sale publice trebuie să fie pe măsură. Din vremea lui „Say my name” și „Bootylicious”, hit-urile trupei Destiny Child, în cadrul căreia Beyoncé s-a lansat, stilul ei a suferit multe transformări. Să urmărim evoluția stilistică a artistei.

Evoluția stilistică a lui Beyoncé

  1. Unul dintre primele shootinguri foto ale artistei abia lansată pe piața muzicală, în 1999. Atât rochia mulată din piele maro -nu mai menționăm acele inserții incerte din ață, de-a dreptul bizare-, cât și modul în care era machiată îi adaugă tinerei Beyoncé cel puțin 10 ani în plus la vârstă.

  1. Premiile Grammy, 2002. Deși pe partea de make-up și păr se vede o evoluție serioasă, nu putem spune același lucru legat de vestimentație. Dacă putem trece cu vederea bluza mov din voal cu cristale, fusta -de data aceasta, indigo cu mov- este ceva ce sperăm să nu ne mai fie dat să vedem niciodată.

Beyoncé at the Grammys in 2002

A post shared by Queen Bey (@oldbeyoncepics) on Sep 25, 2018 at 10:27am PDT

 

  1. La gala MTV Awards din 2003, rochia cu corset într-o nuanță incertă de kaki, spre galben muștar, a fost greu de digerat. Totuși, este de remarcat ca fiind prima oară când Bey își strânge părul, de data aceasta îndreptat, lăsând să îi iasă la iveală frumoasele trăsături.

Beyoncé attending the MTV Movie Awards in 2003

A post shared by Queen Bey (@oldbeyoncepics) on Oct 14, 2018 at 9:03pm PDT

  1. Un alt shooting, de data aceasta din anul 2007. Artista pare că a învățat ce o pune în valoare, astfel încât poartă o rochie din zale. Chiar dacă acum nu ar fi apreciată, atunci acest pictorial a făcut furori.

Beyoncé for British GQ in 2007

A post shared by Queen Bey (@oldbeyoncepics) on Oct 3, 2018 at 12:08pm PDT

 

  1. În aceeași notă sclipicioasă, Bey susține un concert pe scena X Factor Franța în 2011. Rochia mulată îi pune în valoare trupul. Totuși, când vine vorba de hairstyle, ar fi funcționat mai bine un coc sau o coadă în vârful capului.

Beyoncé performing on The X Factor France in 2011

A post shared by Queen Bey (@oldbeyoncepics) on Oct 9, 2018 at 5:16pm PDT

 

  1. Se spune că nicio femeie nu trece prin viață fără să aibă măcar o dată breton. Deși alegerea coafurii și a make-up-ului este una în regulă, bineînțeles potrivită acelei perioade (anul 2012), rochia poate fi descrisă drept stranie. În general, combinația galben-negru este destul de dificil de controlat, cu atât mai mult în contextul unei rochii bodycon.

The Queen in 2012!

A post shared by Queen Bey (@oldbeyoncepics) on Sep 7, 2018 at 7:59am PDT

 

  1. Decembrie 2013, un progres vizibil, într-adevăr. Bey strălucește! Să fie oare datorită setului de rochie și cizme negre cu inserții tip mozaic? Probabil. Totuși, și make-up-ul și părul o pun în valoare pe artistă.

  1. Un look de scenă cu adevărat iconic pentru artistă. De la body-ul cu cristale, până la coafura și make-up-ul ce o avantajează, Beyoncé arată impecabil.

I love this outfit so much!❤???✨ #beyonce #beyonce2014

A post shared by Queen Beyonce? (@beyoncexoco_) on Mar 18, 2018 at 11:48am PDT

 

  1. De departe cea mai iconică apariție a ei, Met Gala 2015. Cristale. Transparență. Opulență. Ce să ne dorim mai mult?

#MetGala #BeyonceOnMetGala ?

A post shared by MAFIA DA YONCÉ (@mafiayoncebr) on May 5, 2015 at 8:54am PDT

 

  1. Acum, într-o rochie franjurată din tulle roz pal și piersică, pare că artista și-a găist zona vestimentară ce o prinde cel mai bine. Indiferent că sunt rochii sau ansambluri, trebuie să o facă să se simtă puternică, dar și feminină în același timp. Și da, acesta este vibe-ul pe care ea ni-l transimte prin versurile, atitudinea și chiar prezența ei. Felicitări, Bey!

Задолго до поездки в Рим мы решили, что обязательно поедем на один из европейских концертов тура Бейонсе. Это Кристинкина любимая певица, поэтому мы просто не могли пропустить это событие. Я был в предвкушении настоящего шоу и оно даже превзошло мои ожидания. Это был совместный концерт Бейонсе и её мужа Джея Зи. Музыка, вокал, хореография, пиротехника, живая трансляция – всё на самом высоком уровне. Отдельно отмечу видеоряд снятый специально для тура. Я в восторге от этой картинки, режиссуры, монтажа. Это лучшее шоу, на котором мне доводилось быть. Мы стояли в фан-зоне возле сцены и мне удалось сделать несколько фотографий. Вместо получения аккредитации фотографа я предварительно съездил к Папе римскому и получил у него благословение. Так что всё Ок) Недалёко от нас стояла Моника Белуччи и тихо подпевала. Концерт определённо удался??

A post shared by Алексей Коханов (@aleksey.kohanov) on Jul 11, 2018 at 2:02pm PDT