Fashion

Evoluție stilistică: Delia Matache

adelina.duinea
May 25, 2019 17:35 PM

Stilul Deliei este unul asumat, efervescent, colorat și de efect. Așadar, de la artistă ne putem aștepta la orice, mai puțin la un outfit monoton. Deși inițial adepta unui look sexy, cântăreața a făcut treptat tranziția către ținute fresh, viu colorate. În aparițiile sale, predominante sunt imprimeurile, piesele vestimentare cu volum și nuanțele neon.

Pe aceeasi temaDelia a plătit 9.200 de euro pentru ținutele purtate de ziua ei

Evoluție stilistică: Delia Matache

Nonconformiste, funky și deloc discrete, ținutele Deliei n-ar putea trece neobservate nici în cadrul Galei Met, darămite în sfera artistică din România.

Asocierile atipice combinate cu nuanțele intense i-au asigurat Deliei un loc de cinste în topul celor mai spectaculoase apariții vestimentare din țara noastră.

Citește și: Evoluție stilistică Anda Adam

În ceea ce privește ținutele de zi cu zi, artista mizează pe piese confortabile, pe rochii-cămăși fluide, boyfriend jeans și tricouri inscripționate, asta desigur, fără să renunțe la verdele neon.

Pe scenă sau în cadrul emisiunilor TV din care face parte, Delia are de asemenea apariții spectaculoase. Suntem singuri că în alegerea ținutelor sale, artista urmează cu sfințenie motto-ul „Go big or go home”.

Citește și: Andra – o evoluție stilistică revoluționară

De la bun început, Delia a experimentat constant cu lookul ei, pornind de la ţinute până la coafuri şi machiaj, lucru de apreciat. Deși uneori are tendinţa de a exagera, efortul suntem siguri că este unul voit.

Delia Matache este o cântăreață și vedetă de televiziune cu o carieră artistică de peste 20 de ani. Din anul 2012, vedeta este căsătorită cu Răzvan Munteanu.