Adelina Chivu - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

December 29, 2017
December 29, 2017

Adelina Chivu este o prezență extrem de discretă în peisajul monden, iar în rarele apariții publice, abordările ei vestimentare au de obicei același aer discret. O lungă perioadă de timp, alegerile ei s-au limitat la rochii romantice, perioadă care probabil a coincis cu sarcinile celor doi copii. Odata ce și-a recuperat silueta, devine evidentă pasiunea ei pentru ținute masculine, care nu numai că îi vin perfect, dar și sunt o alegere mult mai bună pentru ea. Constanța din dressing-ul ei este cromatica neutră, purtând cu preponderență clasicul tandem alb/negru. Este o rețetă care funcționează, mai ales în compunerea unei garderobe funcționale à la long, dar cred că i-ar sta foarte bine și în niște piese mai actuale și mai îndrăznețe.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !