Alexandra Bădoi - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

October 11, 2017
October 11, 2017

La Alexandra se poate vorbi mai mult despre o constanță în ceea ce privește abordările ei vestimentare, însă din păcate mai puțin despre o evoluție în adevăratul sens al cuvântului. Propunerile ei sunt de obicei extrem de safe, cuprinzând maxim un accesoriu cu ceva mai multă personalitate. Este într-adevăr de apreciat că nu se limitează doar la the little black dress, ci încearcă texturi sau culori atipice, cea mai reușită ținută a ei fiind și cea mai recentă, respectiv rochia metalică petrecută. Ar trebui să își facă un refresh în garderobă și să înceapă încet-încet să insereze piese mai moderne, care să o pună în valoare într-o manieră mai fresh și mai cool. Sunt sigură că nu ar regreta o schimbare de direcție în acest sens.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !