Anca Țurcașiu - Evoluție Vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

August 10, 2017
August 10, 2017

Dacă ne uităm la imaginea Ancăi din 2007 și dăm fast-forward până în 2017, evoluția ei este una cât se poate vizibilă. Dacă, până în 2014, aparițiile ei erau guvernate de imprimeuri, culori sau texturi flashy, brusc asistăm la o curățare stilistică care o prinde perfect. Țin minte că i-am comentat ținuta din 2016 la momentul respectiv și chiar dacă mi-ar fi plăcut un alt top, fusta transformă look-ul într-unul extrem de reușit, valabil și acum. Iar ultimele ținute propuse, păstrate într-un regin all black, fiecare cu setul ei de detalii interesante, sunt o continuare perfectă a acestei schimbari. Dacă aplică același principiu de simplificare și în cazul coafurii, vom asista la o evoluție nu doar vestimentară, ci una de look dusă până la capăt.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !