Andreea Bălan - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

September 16, 2017
September 16, 2017

Principala problemă a Andreei este probabil părul. Nici cu hainele nu a început prea bine, dar părul este cel care se afla mereu la limita catastrofei. Îmi place cumva că își asumă încercări, culori diferite șamd, dar într-o primă fază avea nevoie de o cură serioasă de hidratare, revigorare și orice ar putea să îl facă să pară mai puțin ars. De aceea, nu pot decât să aplaud inițiativa de a-l tunde, ultima ei apariție fiind o îmbunătățire majoră în acest sens. În cazul hainelor, situația a fost una la fel de complicată. În afară de apariția din 2015, unde intenția a fost bună, dar punerea în practică dezastruoasă. Cât despre restul look-urilor ei, acestea s-au încadrat mereu într-o zonă complet depășită a modei. Și iată că, în 2017, Andreea virează într-o direcție nouă. Părul mai scurt, hainele mai sport și mult mai atent alese, pe scurt, viitorul pare că arată bine.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !