Andreea Diaconu - evoluție vestimentară

Cătălin Vălean
February 8, 2018
February 8, 2018

Prin prisma meseriei, Andreea a avut mereu oportunitatea de a acumula foarte multa informatie in ceea ce priveste vestimentatia, fiind involuntar la curent cu cele mai noi trenduri, lucru ce se vede cu ochiul liber inca din 2013. Vorbim de un caz fara ”urcusuri si coborasuri”, de o persoana ce a reusit sa mentina o constanta stilistica effortless, clean si in mod evident, in pas cu moda. Versatilitatea este cuvantul cheie in aceasta ecuatie deoarece modelul a reusit sa oscileze cu naturalete intre foarte multe stiluri de-a lungul timpului; daca in 2013 se mula perfect pe tipologia unui rock star, in 2014 a aratat ca vestimentatia preppy o prinde la fel de bine, ca mai apoi in 2015 sa impresioneze in ipostaza de femme fatale. Cel mai popular laitmotiv in stilul sau ramane costumul de inspiratie masculina, marcat de trei dintre cele mai stylish aparitii ale sale(2015, 2016, 2018), un statement pe care Andreea a stiut mereu sa si-l insuseasca si sa-i confere touch-ul romantic caracteristic. Negrul predomina de 5 ani incoace, ba chiar ajunge sa fie integrat in doze mai mici in tinutele mai colorate , cum ar fi cazul rochiei roz din 2016. Indiferent de stilul abordat si de gradul de indrazneala, Andreea Diaconu nu a dezamagit pana acum si ramane unul din personajele a carei evolutie vestimentara merita urmarita.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !