Catrinel Menghia - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

January 3, 2018
January 3, 2018

Catrinel Menghia face parte din acea categorie de femei care, orice ar purta, va întoarce capete cu apariția ei. Asta nu înseamnă, însă, că nu își alege cu grijă ținutele. Ea a jonglat mereu cu rochii feminine sau ținute masculine, constanța fiind cromatica aleasă, pastelurile, negrul și din când în când, o infuzie de roșu dramatic fiind culorile ei preferate. Ceea ce este cert este că din 2012 nu a mai marșat pe ideea de sexy cu orice preț, întelegând că o rochie aleasă atent este suficientă pentru aluzii sexy subtile, mult mai potrivite pentru ea. Tot de atunci preferă să se joace cu look-ul ei la nivel de coafură și machiaj, acestea completând mereu într-o manieră subtilă look-ul ales. Pe scurt, Catrinel știe cum să se pună în valoare într-o manieră sexy, dar foarte stylish.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !