Doina Ciobanu - evoluție vestimantară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

August 30, 2017
August 30, 2017

 

Doina s-a remarcat încă de la primele apariții printr-un stil curat, dar în care a existat mereu un element-surpriză. Nu îi este frică să se joace cu diverse influențe sau cu ținute sexy, dar are grijă ca acestea să fie mereu adaptate atât vârstei ei, cât și ocaziei. În ultimii doi ani se observă o maturizare în ceea ce privește stilul ei vestimentar, mizând din ce în ce mai tare pe un styling de efect, o consecință oarecum firească după atâția ani în care s-a jucat cu imaginea ei. Cert este că reușește mereu să propună ținute actuale, moderne și inspiraționale, ceea ce îmi doresc să văd cât mai des de la cât mai multă lume.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !