Evoluție vestimantară - Alexandra Dinu

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

August 26, 2017
August 26, 2017

Alexandra s-a remarcat mereu prin apariții extrem de clasice, dar care au avut mereu un accent young sau inedit. Exemple în acest sens? Rochiile flirty din 2012 sau costumul cu bustieră din 2015, toate fiind interpretări ale unui look conservator, dar pus în practică într-o manieră modernă. Este mai mult decât evidentă pasiunea ei pentru ținutele monocrome, compuse din alb sau negru, abordare pe care o aplică și în cazul ținutelor mai casual, cum este cea din 2017. Concluzia? I se potrivește de minune acest look clasic- retro, însă sunt convinsă că i-ar sta foarte bine și în niște propuneri mai colorate, pe care o încurajez să le încerce!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !