EVOLUȚIE VESTIMENTARĂ - ADRIAN MUTU

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

March 7, 2018
March 7, 2018

Adrian Mutu a fost mereu un bărbat care a pus accentul pe aparițiile sale, mai ales în ceea ce privește stilul său vestimentar. Acesta poate fi catalogat ca unul smart- casual, un termen care nu caracterizează doar marea majoritate a look-urilor lui, ci și a colegilor lui de breaslă — comod, relaxat, dar întotdeauna cu un fit atent studiat și accentuat de piese sau accesorii de efect. Ținuta purtată în 2005 de exemplu este la fel de valabilă și acum. Singura mențiune pe care o am este că în ultimii doi ani pare că a făcut o obsesie pentru pantalonii conici, pe care îi recomand să îi înlocuiască cu unii regular fit, acest gen de look devenind destul de repetitiv.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !