Evoluţie vestimentară Andra

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

April 27, 2016
April 27, 2016

Andra şi-a început cariera încă din copilărie, aşa că este normală trecerea prin tot felul de etape stilistice de-a lungul timpului. Nu se poate spune însă că avut o constanţă şi/sau consistenţă în acest timp, ea oscilând între influenţe pop tip Britney Spears în 2007, la imaginea mult prea clasică pentru vârstă ei sau rochii extrem de scurte în 2010, până la lookul boho din 2012 sau imaginea de divă latino în 2014.

Sfatul meu este să renunţe la experimente stilistice bazate exclusiv pe ceea ce se poartă în sezonul respectiv pentru că sunt puţine persoanele a căror tipologie se pliază la schimbări radicale de look şi să se axeze pe un stil clasic cu accente edgy, care se potriveşte cel mai bine cu fizionomia şi silueta ei


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !