Evoluţie vestimentară Antonia

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

May 21, 2016
May 21, 2016

Antonia este o femeie extrem de frumoasă şi căreia îi stă bine în aproape orice. Dacă la începutul carierei oscila între ţinute tip school girl şi cele cuminţi dar cu o doză sexy (şi vârsta fragedă avea un cuvânt de spus din acest punct de vedere), în ultimii ani a început să îşi pună în valoare feminitatea şi bine face.
 
În continuare poate oscila cu usurinţă între ţinute urbane cool şi cele foarte feminine, însă o face întotdeauna cu un accent edgy, printre preferatele mele fiind rochia cu decupaje purtată cu colanţi cu portjartier şi bocanci din 2013 sau salopeta din dantelă purtată cu sacoul peste umeri (care a balansat perfect transparenţa extrem de sexy a dantelei) din 2014.
 
Îmi place că experimentează şi cu nuanţele părului şi look-uri diferite în ceea priveşte machiajul şi coafura.  
 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !