Evoluție Vestimentară - Elena Udrea

Maurice Munteanu
July 29, 2017
July 29, 2017

Cu siguranță putem vorbi despre o evoluție vestimentară în cazul Elenei Udrea – de la acea rochie, provincială, albastră, de o vulgaritate cruntă, s-a trecut, ușor-ușor, la piese oarecum clasice, dar ‘’mângâiate’’ de o adiere a unui vibe sexy.I-aș recomanda doamnei Udrea să evite asortările de piese colorate – de tipul pantofi stiletto roz, eșarfă roz, geantă roz și pantofii cu platou și toc foarte înalt, pe care îi mai poartă uneori. De asemenea, în ținutele de zi poate folosi mai des piese relaxate, nu piese voit relaxate, cum ar fi un trening într-o culoare țipătoare.

Cred că cel mai bine o prinde estetica cuprinsa între zonele Max Mara, Prada și Dolce & Gabbana. Sfat: nu mai folosiți iluminator pe arcadă – este un truc de machiaj depășit.Oricum, trebuie să o felicit pe doamna Udrea pentru parcursul ei stilistic!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !