Evoluție vestimentară - Giulia Nahmany

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

March 29, 2018
March 29, 2018

Giulia a abordat mereu look-uri extrem de feminine și bine a făcut, acestea potrivindu-se cel mai bine cu silueta ei. Este evident că a slăbit considerabil în ultimii ani, în 2017 având un look complet schimbat, dar mie îmi place mai mult interpretarea Marilyn Monroe din 2014. Consider că a fost, din toate punctele de vedere (haine, make-up, accesorii, coafură) una dintre cele mai reușite apariții ale ei. Un alt highlight este costumul purtat în 2016, unde se aplică aceleași principii. Ar putea să revină la popuneri din acest registru stilistic aplicat la noua siluetă de care are toate motivele să fie mândră.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !