Evoluţie vestimentară Inna

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

May 18, 2016
May 18, 2016

Inna a fost o adevărată explozie pe scena muzicală şi a dovedit că prin talent şi ambiţie poate cuceri nu doar chart-urile muzicale autohtone, ci şi cele internaţionale. Imaginea pe care şi-a creat-o în acest interval de timp a avut şi ea un cuvânt de spus în această ascensiune. Dacă la începutul carierei avea un look disco în care predominau ţinutele flashy şi extrem de strâmte, din 2012, de când a început să lucreze cu o echipă de profesionişti, se vede o schimbare şi mai ales îmbunătăţire majoră în stilul ei. A început să dozeze bine elementele flashy din ţinute, completate de coafuri şi machiaje bine alese şi din nou, bine dozate, ţinutele de la ELLE Style Awards (2012, 2013, 2014 şi 2015) fiind un exemplu perfect în acest sens.  


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !