Evoluție vestimentară - Kristina Dragomir

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

December 21, 2017
December 21, 2017

Stilul vestimentar al Kirstinei nu poate fi caracterizat ca apaținând unei anumite zone, ea abordând dintotdeauna ținute cu totul și cu totul diferite față de majoritate. Pentru cei care nu o cunosc, designul de pălării este pasiunea și, totodată, meseria ei, așa că nu de puține ori și-a ales ținutele în funcție de accesoriul de cap pe care a decis să îl poarte la momentul respectiv. Mie, de multe ori, îmi aduce aminte de personajele din filmele lui Tim Burton, apentența ei pentru ținute ușor teatrale și cu tentă retro fiind evidentă. De fapt, ea își crează mereu propriul personaj din propria poveste și ma aștept tot timpul să mă surprindă cu ceea ce poartă, ceea ce este o calitate mai rară în ziua de azi.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !