Evoluţie vestimentară Mihaela Rădulescu

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

May 26, 2016
May 26, 2016

Despre Mihaela se poate spune că are două personalităţi în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Prima este cea a ţinutelor relaxate de zi în care predomină elemente boho, jeanşii şi piesele casual comode şi a doua este cea a ţinutelor de seară.

Aici este evidentă pasiunea ei pentru accente glam, fie că vorbim despre paiete (2012, 2015) sau rochii cu decupaje şi bijuterii preţioase (2008). Pe Mihaela am văzut-o live la tot felul de evenimente şi ea impune prin simpla prezenţă, de multe ori nu are nevoie de alte artificii. Ţinuta mea preferata este cea din 2012, în care îmbină cele două stiluri foarte bine. Topul casual îi pune frumos în evidenţă braţele conturate şi decolteul, iar pantalonii din paiete şi botinele din dantelă sunt cool şi sexy în acelaşi timp. Acest contrast între masculin şi feminin sau casual şi glam este formula câştigatoare pentru ea, mai ales în ceea priveşte ţinutele de seară. 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !