Evoluție Vestimentară - Radu Vâlcan

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

September 3, 2017
September 3, 2017

Stilul vestimentar al lui Radu Vâlcan poate fi descris ca unul casual-street, tipic pentru moda maculină americană. Când vine vorba despre evenimente mondene, preferă costumele și știe cum să le aleagă pentru ca fitul să fie unul perfect. Îi sugerez ca în aceste cazuri să încerce și o cămașă neagră sau bleumarin, variante stylish și elegante la varianta tipică albă. De-a lungul anilor a mai ieșit din tipare când a purtat pantaloni largi cu turul jos, în 2014, sau jacheta cu imprimeu psihedelic din 2017. Aceste stilizări nu i-au venit rău, dar consider că îi stă mult mai bine în niște combinații mai clasice pe care ar putea să le modernizeze și să le  pigmenteze doar cu accesorii atipice.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !