Evoluţie vestimentară Smiley

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

May 28, 2016
May 28, 2016

Dacă în primii ani de carieră Smiley adopta un look cu influenţe hip hip (cum este ţinuta din 2006- pulover, jeanşi XXL şi tenişi Adidas Originals, pe formula Run DMC), el şi-a conturat în anii următori un stil mai închegat în care predomină elemente funky, dandy şi urbane.

Poate pare un mix ciudat de termeni, dar jacheta din piele sau cea tip bomber au devenit nişte constante în apariţiile lui, tenişii au rămas alegerea lui preferată în materie de încălţăminte şi pălăriile, şepcile sau beretele îl însoţesc mereu. Cea mai reuşită ţinută de aici este cea din 2015, unde putea renunţa la pălărie datorită abundenţei de detalii la sacou, însă per total acest look i se potriveşte cel mai bine pentru diverse evenimente.

În cazul bărbaţilor este mult mai puţină presiune în cazul apariţiilor şi costumelor de scenă, aşa că ţinutele comode cu un element mai special (2016) sunt formula câştigatoare.  


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !