Evoluție vestimentară - Victor Slav

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

December 5, 2017
December 5, 2017

Victor Slav  a avut o perioadă în care se axa exclusiv pe costume sau combinații clasice de sacouri și pantaloni, acestea fiind de altfel și cele care îi vin cele mai bine. În momentele în care a avut apariții extrem de casual, vezi exemplul din 2012, rezultatul nu a fost cel mai fericit. Nu este nimic greșit în a avea acest gen de abordări, dar ar trebui alese niște modele mai frumoase, să aleaga fie o culoare, fie un print, dar în nici un caz un amestec atât de “eclectic” ca acela. De aceea este de apreciat că a revenit la mixurile care îi stau cel mai bine, chiar dacă mai pigmentează ținutele cu câte un accent de culoare cum este sacoul roșu din 2014.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !