Mirela Boureanu Vaida - evoluție vestimentară

Verdict.ro
November 21, 2017
November 21, 2017

Din nou, îmi este greu să definesc o evoluție în adevăratul sens al cuvântului în ceea ce privește stilul vestimentar al Mirelei Boureanu Vaida. Schimbări există, variațiuni între rochii, costume șamd, însă aparațiile în mare parte safe ale ei sunt exact asta, safe și într-o zonă benignă. Evident, nu se așteaptă nimeni ca fiecare să se alinieze perfect la tendințele sezonului sau să surprindă mereu prin piese de rezistență sau apariții șocante ( în sensul pozitiv), dar chiar și ideea clasică de sacou cu o fustă ( acesta fiind doar un exemplu) ar putea fi exploatată mai des. Evident, cu sacoul și fusta potrivită. Însă nu este cazul de a merge la polul opus și de a vorbi despre look-uri complet eșuate, ținutele doamnei Boureanu Vaida fiind civilizate, compuse armonios și în care apreciez foarte tare că nu îi este frică de culori puternice, pe care de altfel le și stăpânește bine din punct de vedere cromatic.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !