News

Există o rivalitate între Loredana Groza și Delia Matache? Ce au spus cele două

iulia.statie
August 29, 2020 15:46 PM

Loredana Groza și Delia Matache au apărut pentru prima oară împreună pe coperta unei reviste glossy. Cele două au dezvăluit totul despre relația dintre ele și au vorbit despre o așa-zisă rivalitate.

Pe aceeasi temaLoredana Groza, într-una dintre cele mai îndrăzneţe ţinute de până acum. Cum s-a îmbrăcat cântăreața

Cum se înțeleg Loredana Groza și Delia Matache

Loredana și Delia, ce sunt colege în următorul sezon al show-ului ‚X Factor’ au avut o apariție de senzație pe coperta revistei Viva!, fiind îmbrăcate în halate de baie.

Pentru că sunt printre cele mai iubite și talentate artiste de la noi, toți ne-am întrebat dacă a existat la un moment dat o rivalitate, însă, acestea au dezvăluit că sunt mai apropiate decât credea lumea.

Loredana chiar se bucură de ideea de a lucra alături de o femeie puternică pe platourile emisiunii: „E loc pentru oricine pe lumea asta, nu doar într-un platou! E o idee foarte interesantă și incitantă faptul că suntem cumva un yin tare – două femei puternice vizavi de yang-ul celor doi bărbați talentați și carismatici, Ștefan și Florin. E mai mult girl power acum.”

Cât despre așa-zisa rivalitate, artista spune că nu există: „E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu.”

„În momentul în care i-am scris și produs primul cântec și videoclip, și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania „Un calculator, o șansă în plus în viitor. Așa că, da, am avut mână bună, se pare.”, a spus ea pentru sursa menționată.

Cum s-au cunoscut cele două

Și Delia declară că abia așteaptă să lucreze cu Loredana: „Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!”

„Ne-am cunoscut în perioada în care primul album N&D era la doar câteva zile de debut. Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului și a single-ului „Vino la mine, am înregistrat alături de ea o piesă pentru o campanie care se numea „Un calculator, o șansă în plus în viitor, pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există. A fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, și aceasta a fost prima noastră colaborare.”, a povestit Delia pentru Viva!.