Beauty

Extensiile de gene colorate sunt din nou în tendințe! Tot ce trebuie să știi despre ele

maria.apostol
January 28, 2022 14:48 PM

La fel ca în fashion, și în domeniul extensiilor de gene există trenduri și diferite tendințe anuale. Se pare că 2022 este anul experimentelor în materie de culori! 

Fie că este vorba de o pereche de franjuri de ”foc” sau de vârfuri delicat acoperite, un lucru este clar: extensiile de gene colorate sunt la modă în 2022! Este posibil ca tendințele să fi început anul trecut, când tweet-ul unei celebre make-up artist, pe nume Lauren B. Brown, a devenit viral.

Genele colorate încep cu siguranță să fie din nou în tendințe”, o spune și Bianka Manderson, fondator al Be Wispy, care produce gene false reutilizabile, de la negru până la nuanțe mai spectaculoase, cum ar fi rozul aprins sau verde neon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ?????? (@nightshadeparlour) 

Genele false colorate ajută la exprimarea creativității și individualității și reprezintă secretul pentru a face ochii să iasă în evidență într-un mod în care genele negre naturale nu pot.

De exemplu, dacă doriți să scoateți în evidență ochii verzi, Manderson spune că franjurile violet sau roz pot crește intensitatea. Sau în cazul femeilor cu ochi căprui poate oferi acel efect fermecător de ”ochi de căprioară”. Pentru un plus de dramatism, lui Manderson îi place să asorteze la gene false un eyeliner color.

Așadar, adăugarea unor cantități de culoare unei gene cu aspect mai natural este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți rutina zilnică de frumusețe

Cum îți îngrijești genele

Genele trebuie să aibă parte de o îngrijire la fel de atentă ca pielea și părul. Mai ales că produsele de machiaj și procedurile precum aplicarea genelor false, oricât ar fi de bune din punctul de vedere al calității, își lasă amprenta asupra aspectului lor.

Hidratează și hrănește genele. Există foarte multe produse speciale pentru hrănirea și menținerea sănătății genelor. De la seruri la uleiuri și alte balsamuri hidratante. De asemenea, nu ar trebui să uiți de rețetele bunicii, tratamentul pe bază de ulei din nucă de cocos sau lanolina, produse care pot fi masate ușor pe gene înainte de culcare.