FABULOASA Alina Tanasă recomandă: cele mai chic 5 accesorii pentru plajă !

Verdict.ro
July 11, 2017
July 11, 2017

Alina Tanasă, jumătatea duoului Fabulous Muses, recomandă pentru zilele petrecute pe litoral piese şi ţinute extrem de chic, fără a omite, însă, necesitatea de a miza pe outfituri şi pe accesorii care să ne protejeze cât mai bine pielea de razele nocive.

Din acest motiv, prima recomandare a Alinei este pălăria cu bor mediu sau lat. În stilul country, cu terminaţii nefiniste, sau cu o aplicaţie cu print, pălăria este accesoriul în lipsa căruia un outfit de plajă nu ar putea fi considerat complet.

În ceea ce priveşte costumele de baie, fabuloasa muză se opreşte la două modele: unul întreg, cu un imprimeu modern în dungi, ideal pentru a fi purtat la piscină, dar şi unul din două piese. Deşi adeptă a costumelor cu o uşoară tentă vintage, cu un slip cu talie înaltă, Alina recomandă de data aceasta un costum cu un print exotic, colorat şi cu sutien tip bustieră.

Coşul de plajă colorat nu mai este doar un accesoriu pe care îl putem asorta ţinutei estivale, ci şi o necesitate. Pentru un plus de utilitate, recomandarea muzei vizează un model oversize, perfect pentru toate lucrurile de care avem nevoie pe plajă.

Prosopul de plajă pe care putem alege să îl asortăm costumului de baie trebuie să fie de dimensiuni mari, iar atenţia Alinei este captată de un model cu dungi alb-albastre.

Piesa go-to pentru persoanele care nu abordează o ţinută accesorizată cu un pareo este rochia-salopetă. Un astfel de model maxi, din mătase, poate schiţa o ţinută classy ideală pentru serile dedicate petrecerilor pe plajă.


Share