News

Fabuloasa Alina Tănasă, tâlhărită și agresată în Florența! Ce s-a întâmplat cu bloggerița fashionistă

nicoleta.ispasescu
June 11, 2018 12:21 PM

Alina Tănasă, împreună cu Diana Enciu, formează Fabulous Muses, unul dintre cele mai de succes bloguri de fashion din țară. Cele două fashioniste călătoresc destul de des, fie cu jobul lor, fie în vacanțe.

Astfel, ultima plecare a celor două a fost în Florența, un oraș de care cele două sunt absolut încântate și unde se reîntorc de fiecare dată cu drag.

Cu toate acestea, însă, un incident destul de grav le-a bulversat întreaga vacanță. În mod neașteptat, bloggerița a fost agresată și tâlhărită în plină stradă, iar agresorul este de negăsit.

Alina a postat pe contul ei oficial de Instagram o postare în care trage un semnal de alarmă asupra siguranței noastre și anunța cât este de dezamăgită și șocată.

„Seara trecută un tip m-a atacat și, după încăierare el a reușit să plece cu telefonul meu. Am fost lovită și încă sunt șocată. A venit o ambulanță și după am mers la poliție. Din păcate, agentul de poliție mi-a zis că nu vorbește engleză si că ne aflăm în Florența (mulțumesc din nou). Mi-am blocat telefonul, deci hoțul l-a luat pentru nimic, dar aveam toată viața mea în telefonul ăla și acum sunt fericită că plătesc 10 euro pe lună pentru iCloud. Sper că o să funcționeze și o să am toate informațiile mele înapoi. Este de necrezut cât de ușor putem fi agresați pe străzile unui oraș decent și nimeni nu poate face nimic. Așa că fiți atenți și conștienți! Nu am crezut că se va întâmpla așa ceva vreodată. Diana este, de asemenea, șocată, pentru că m-a văzut la pământ țipând. A fost de-a dreptul oribil. Acesta esti motivul pentru care nu voi posta astăzi nimic pe profil. Pupici, vă iubesc”.