FABULOASA Diana Enciu recomandă: cele mai chic 5 accesorii pentru plajă!

Verdict.ro
July 11, 2017
July 11, 2017

Fabuloasa muză Diana Enciu ne prezintă pentru litoral cinci piese care îi definesc stilul şi care ar putea recomanda orice fashionistă.

Pentru zilele însorite şi călduroase, Diana propune ca accesorizarea să susţină piese în trend precum pălăriile cu bor lat care ne protejează de razele solare şi care completează perfect orice look de vară. Deşi modelele în tonuri cât mai naturale se încadrează cromatic în look-urile estivale, nici cele în culori închise nu trebuie trecute cu vederea. Un plus de personalitate şi de originalitate!

Un costum de baie întreg şi cu un imprimeu psihedelic, foarte colorat, este nu doar în trend, ci şi o expresie a unui stil îndrăzneţ ce nu poate fi ignorat în niciun context. Pentru adeptele modelelor în două piese şi a unui bronz uniform, Diana recomandă un costum de baie colorat, iar un print flamingo negru-roz poate fi uşor de asortat unei perechi de flip-flops roz, întregind astfel outfitul estival.

Un prosop de plajă este esenţial pentru bagajul de mare, iar fabuloasa muză optează pentru modelele cu o cromatică, respectiv cu un print temperat, pentru a nu ne limita alegerea unui costum de baie.

Şi pentru că nu putem omite nici piesele necesare pentru diverse evenimente şi petreceri de pe litoral, Diana Enciu propune un model versatil de rochie-salopetă, un model scurt uşor de purtat şi peste costumul de baie, dar şi pentru un context mai pretenţios.

Surse fotografii: www.zara.com,   ww2.hm.com,   www.net-a-porter-com


Share