Fabuloasele Alina și Diana aleg cele mai în trend kimonouri ale sezonului! Iată cum ne recomandă să le purtăm!

Verdict.ro
August 8, 2017
August 8, 2017

Kimonourile, piesele-accesoriu ale acestui an, pot schimba orice ținută basic într-una desprinsă  de pe podiumuri. Fabuloasele muze Diana Enciu și Alina Tanasă folosesc farmecul articolului-vedetă al sezonului pentru a contura ținute chic de birou, de oraș, dar și de plajă.

Kimonourile cu o textură lucioasă și broderie florală sunt preferatele Dianei, ea integrând acest model într-un look boho chic. Pantalonii cu ciucuri și accesoriile care aduc împreună auriul și argintiul ajută la schițarea unui astfel de outfit, iar pălăria din paie cu o aplicație neagră asortată kimonului, nu trebuie să lipsească în zilele toride de vară.

Roșul este o culoare care atrage atenția indiferent de modul în care o purtăm, iar kimonul clasic din bumbac într-o astfel de nuanță este ideal pentru zilele foarte călduroase. Diana ne recomandă să îl purtăm cu încredere atât în ținute urbane, cât și la mare, peste un costum de baie. Ceea ce nu trebuie să uităm, sub nicio formă? Cerceii în formă de cireșe care accesorizează ideal ținuta prin culoare, dar și prin tema văratică.

Alina plusează printr-un model cu paiete, ideal pentru un contrast cu piese basic de tipul unor jeanși mum fit și a unui top alb cu imprimeu. Iar modalitățile în care putem da și mai multă personalitate ținutei sunt multiple. O curea sau o eșarfă de prins în talie accesorizează ținuta și subliniază talia, un detaliu pe care nu trebuie să îl omitem atunci când purtăm un kimono cu un croi amplu.

Kimonoul tip rochie este unul dintre modelele preferate ale fabuloasei Alina Tanasă, muza alegând să îl poarte atât cu rochii cât și cu jeanși și tricou. Pălăria de paie cu bor lat și cerceii statement completează o astfel de ținută casual chic, iar o geantă cu aplicații glam este accesoriul pe care ne recomandă să îl folosim cu încredere vara.

Pentru un party de seară, pe plajă, Diana propune asortarea unui kimono lejer roz pal cu o rochie satinată argintie și un colier din perle. Pentru acest outfit, atât papucii simpli cât și sandalele în ton cu ținuta pot fi idei optime de asortare.

Iubitoarele unui outfit all white sunt sfătuite de Alina să aducă puțină culoare cu ajutorul unui kimono bej cu imprimeu floral. Un model cu cordon în talie este ideal pentru a sublinia talia și pentru a retușa look-ul. O altă posibilitate de a aduce o tușă personală ținutei este folosirea unor coliere lungi și a unei perechi de ochelari de soare.

Surse foto: www.zara.com   www.hm.com   www.net-a-porter.com

 

 

 


Share