Fashion

Fabuloasele Alina Tănasă și Diana Enciu au declarat care este secretul prieteniei lor

nicoleta.ispasescu
May 8, 2018 15:27 PM

Alina Tănasă și Diana Enciu – aka Absolutely Fabulous – sunt două dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din România. Cele două se remarcă față de restul colegelor de breaslă prin faptul că munca lor transmite autenticitate, energie pozitivă și entuziasm.

Fabuloasele au început bloggingul de mai bine de nouă ani și cu toate astea, deși lumea în care se învărt este foarte competitivă și plină de invidie, ele eu trecut împreună peste toate încercările.

Alina: Da, dar sunt superfic iale, adică nu e nimic așa la modul profund. Sunt chestii care vin, trec, te enervezi, îți trece…chestii de femei, știi tu”.

Diana: Important e sa ai un țel comun, indiferent de ce este el. Că este o prietenie sinceră și autentică, că este un business, că este un mix între cele două, important e să știi ce îți dorești și să lupți pentru lucrul ăla. Nu-ți imagina că nu avem și noi ups and downs, ca tot omul, dar cred că treburile acestea au făcut relația noastră și parteneriatul nostru mai frumos și mai durabil”.

Stând de vorbă cu Alina și cu Diana este foarte ușor să îți dai seama că sunt extraordinar de modeste și sincere, în ciuda notorietății lor, ceea ce ne face să credem că și acestui fapt li se datorează succesul. Deși probabil că își permit satisfacerea oricăror plăceri, ele au declarat pentru Verdict.ro că se bucură la orice gesturi mărunte și că nu au așteptări.

A: Ne-am bucurat de toate proiectele internaționale, ne-am bucurat când am semnat cu o agenție mare din Milano, care ne reprezintă acum internațional, au fost multe momente de bucurie, dar să știi că ne bucurăm și la micile lucruri. Adică, în continuare mă bucur când primesc un cadou care, nu știu, e ceva care îmi place și e mic, adică important e să te bucuri de toate lucrurile, nu să te gândești că nu știu..să ai așteptări foarte mari”.

D: Măi realizări avem multe. Ne-am bucurat că am fost primele bloggerițe pe o copertă de revistă glossy în România, o revistă foarte importantă și internațională și ne-am bucurat când Elle Rusia a făcut un material dedicat cu noi”.

Deși s-au gândit de nenumărate ori să părăsească România, fabuloasele glumesc spunând că și-au ratat ocazia în momentul în care erau pe val, dar că oricum sunt atașate de tot ce înseamnă România, mai ales că și-au format deja aici familii frumoase:

A: Da da, ne-am gândit, ne-am propus, am renunțat, ne-am mai gândit…

D: Am ratat momentul. Cel puțin internațional eram pe un val destul de mare și…măi noi suntem nostalgice așa… acasă pentru mine și pentru Alina este undeva aici aproape, dar…de ceva vreme încoace am început să ne mai schimbăm un pic mentalitatea și sunt și soții noștri la fel, așa că nu sună rău plecatul acesta.

A: În ultimul timp plecăm foarte mult din țară și plecăm împreună, dacă nu plecăm în vacanță cu soții noștri, cu care nu prea plecăm, așa că da, petrecem destul de mult timp împreună. Și oricum când nu suntem împreună, suntem pe whatsapp, ceea ce tot împreună e.

D: Mai mult timp petrec cu ea decât cu al meu!

Au învățatat singure cum să se îmbrace!

Alina și Diana ne-au declarat că moda au învățat-o singure, iar faptul că s-au documentat foarte mult citind, vizionând filme și călătorind, le-a ajutat foarte mult să fie creative.

A: „De obicei rapid, pe moment, nu e foarte gândită toată treaba”.

D: „Știi cum e, inspirația asta ți-o și educi cumva, nu vine de nicăieri, că sunt foarte multe femei care se întreabă: cum? Citim foarte mult, vedem foarte multe filme, călătorim foarte mult, mergem la muzee, citim despre pictori, despre actori, de aici îți tragi toată informația și mai departe creezi”.

Fără să vrea acest lucru, și soții lor s-au motivat în ceea ce privește fashion-ul și acordă mai multă atenție atunci când își aleg hainele, formându-și stiluri proprii.

A: „Al meu a devenit fashionist în ultimul timp, șocant. Stă toată ziua și face shopping online, caută piese. Cred că s-a motivat singur lângă mine”.

D: „S-au format amândoi, și al meu și al ei, inevitabil, stând lângă noi și numai despre asta vorbind toată ziua, îți dai seama…e obsesiv, le intră și lor în sânge. Și al ei și-a creat o direcție, și al meu, tot așa, și-a creat o direcție mai urbană, mai pe street, sunt foarte bine definiți”.