Fabuloasele Muze - cele mai cool moduri în care purtăm fustele și pantalonii din piele! Part 2

Verdict.ro
August 31, 2017
August 31, 2017

Piesele din piele, cele pe care le putem folosi nu doar în ținutele urbane, ci și în cele business, de serviciu, au devenit un adevărat cult în lumea modei. Și, așa cum ne-au obișnuit, Fabuloasele Muze Diana Enciu și Alana Tanasă au explorat direcțiile stilistice pe care le putem trasa cu ajutorul acestui trend pentru a obține cele mai cool ținute.

Alina Tanasă ne oferă cele mai chic repere pentru un outfit business, cu accente glam. Pentru un astfel de look, cămașa neagră din organza este esențială. Iar cum layeringul este, în continuare, un artificiu stilistic extrem de popular, Fabuloasa ne propune să purtăm peste cămașă o capă din piele. Pentru un model mai amplu, cureaua este necesară, iar importanța pe care o acordăm modului în care o purtăm nu trebuie diminuată.

Cerceii lungi, argintii, sunt elementul care plusează printr-o notă glam, iar pantofii negri cu toc înalt și platformă completează un look îndrăzneț. Cromatica neutră ne ajută să încadrăm acest look în zona business,  în timp ce materialul pregnant oferă motivația necesară pentru un outfit urban.

O idee de styling și mai ușor de pus în practică vizează combinația pantalonilor din piele cu o cămașă clasică în dungi, o jachetă din material textil și o pereche de pantofi comozi cu vârf ascuțit și talpă plată. Ca în orice ținută chic, un accent de culoare poate schimba sau accentua stilul. În acest caz, o geantă voluminoasă poate reprezenta accesorizarea necesară și suficientă pentru un look de birou.

Diana Enciu își pune silueta în valoare printr-o fustă neagră din piele, cu fermoar asimetric și un croi mini. Pentru a echilibra ținuta, ea alege un top uni cu aplicații pe mâneci, elemente de care este indicat să ținem cont atunci când alegem accesoriile. Din acest motiv, pantofii de tip espadrilă și o geantă în același stil devin variantele ideale de accesorizare. Pentru serile răcoroase, geaca din piele cu aplicații metalice, purtată nonșalant pe umeri, devine un accesoriu în sine.

Cu un top din mătase cu print, fusta din piele încadrează ținuta într-un stil casual chic. Sandalele cu toc, însă, într-o nuanță de roz, o face reprezentativă pentru o ieșire de seară. Sacoul negru crop purtat pe umeri și geanta mini asortată sandalelor finisează ținuta care aduce împreună toate elementele necesare unui look perfect: stil, culoare și personlitate!

Surse foto:   www.zara.com,   www.net-a-porter.com


Share