Fabuloasele Muze - cele mai cool moduri în care purtăm fustele și pantalonii din piele!

Verdict.ro
August 30, 2017
August 30, 2017

Piesele din piele sunt un fashion statement prin excelență. Se remarcă prin personalitate, printr-un look imposibil de ignorat, iar modurile în care le putem integra atât în ținute de zi cât și în cele de seară sunt nenumărate.

Fabuloasa Muză Diana Enciu ne prezintă unul dintre cele mai cool moduri în care putem purta o fustă din piele. Un model mini, extrem de atrăgător, creează un look perfect echilibrat cu un sacou din in. Pentru a accentua și mai bine stilul, Diana alege o curea neagră cu detalii metalice și o pereche de sandale simple, cu baretă. Pentru o ținută de zi, ochelarii cu ramă rotundă, asortați, bineînțeles, cu nuanța sacoului și geanta mini pot reprezenta o accesorizare suficientă. O ținută trendy la care putem recurge pentru o ieșire în oraș, această idee de styling promite schițarea unui personaj de succes!

Alina Tănasă, jumătatea duolui fashionable Fabulous Muses, mizează pe o pereche de pantaloni negri din piele. Ducând look-ul într-o direcție glam, ea optează pentru o capă cu paiete și o bustieră neagră care va evidenția cu siguranță linia siluetei. Cerceii statement, aurii, nu trebuie să lipsească dintr-un astfel de outfit, iat geanta poate tempera sau poate accentua stilul format. Putem alege, așadar, un clutch elegant din satin, dar și o geantă cu aplicații glam.

Negrul și piesele din piele rămân categoric un apogeu al stilului  și al modei, iar modurile în care ne pot descrie look-ul depind doar de felul în care acestea se pliază pe fiecare personalitate în parte!

 

Surse foto:   www.zara.com   www.hm.com


Share