News

Familia cineastei care a fost ucisă de actorul Alex Baldwin este captivă în mijlocul războiului din Ucraina! O parte dintre rude au reușit să fugă în România

maria.apostol
March 18, 2022 14:16 PM

Reamintim faptul că în luna octombrie a anului trecut lumea cinematografiei a fost zguduită de o veste șocantă: actorul Alec Baldwin a împușcat mortal un director de imagine folosind o armă de recuzită. Soarta face ca rudele femeii ucise să treacă printr-un alt calvar acum, cel al războiului! Au rămas captive în Ucraina și doar câteva dintre ele au reușit să fugă în România. 

La cinci luni distanță de la evenimentul tragic care a șocat o lume întreagă, rudele femeii ucise accidental de actorul Alec Baldwin sunt în mare pericol. Părinții directorului de imagine Halyna Hutchins, originară din Horodets, au rămas captivi în mijlocul războiului din Ucraina. Ei trăiesc zilnic cu teama de a nu fi uciși de bombardamente!

Mama acesteia lucrează ca asistentă medicală la un spital din Kiev în care sunt aduse zilnic victime nevinovate ale acestui război. Din fericire, sora și nepoata Halynei au reușit să fugă din țară și s-ar fi refugiat în România, susține Dailymail.

Alec Baldwin: ”Inima mea este frântă…”

Părinții cineastei ucise de Alec Baldwin le-a declarat jurnaliștilor că nu ar putea să părăsească țara în siguranță. Și asta din cauza bombardamentelor care au loc inclusiv asupra culoarelor umanitare.

Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură. Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal în piept în incidentul având loc pe platourile de filmare a filmului Rust. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr. Acesta a fost deja externat de la spital.

Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a scris el pe Twitter.

Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins. O soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc. Țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui”, a mai scris Alec Baldwin.