News

Familia Kardashian, un nou scandal! Khloe Kardashian își dorește ca o fotografie needitată cu ea să dispară de pe internet

iulia.statie
April 7, 2021 16:08 PM

Surorile din familia Kardashian au fost acuzate de nenumărate ori de faptul că și-ar edita în exces fotografiile ce ajung pe rețelele de socializare și că nu ar arăta chiar așa în realitate. Acum, un nou scandal prinde contur, căci o poză în care apare Khloe Kardashian face înconjurul internetului.

Pe aceeasi temaCe avere are fiecare membru din familia Kardashian

Khloe Kardashian, din nou în mijlocul unor controverse

Khloe Kardashian apare în costum de baie în fotografia respectivă, pe care echipa ei încearcă să o șteargă de pe fața pământului. Vedeta nu este deloc mulțumită de ce s-a întâmplat și speră ca nimeni să nu mai folosească poza în care se poate observa că nu este machiată.

„Fotografia în care apare Khloe a fost făcută în timpul unei adunări private de familie și postată pe rețelele de socializare din greșeală și fără acord de către un asistent. Khloe arată frumos, dar este dreptul celui ce deține drepturile de autor să dorească o fotografie ce nu este destinată publicării să fie eliminată.”, a spus Tracy Romulus, director de marketing KKW, pentru publicația Page Six.

În respectiva fotografie, Khloe Kardashian este văzută purtând un costum de baie cu imprimeu de leopard, în timp ce se află la proprietatea mamei sale, Kris Jenner, din Palm Springs. Se pare că toată familia Kardashian se afla acolo pentru a sărbători Paștele.

Khloe Kardashian vrea ca o poză cu ea să dispară de pe internet

Deși Khloe Kardashian arată incredibil în fotografie, se pare că aceasta este nemulțumită pentru că poza nu a fost modificată, iar pielea sa nu este impecabilă. Mai mult, pentru că se afla la piscină, ea nu era machiată, așa că lipsesc și iluziile pe care le oferă produsele cosmetice.

După ce această fotografie a ieșit la iveală, fanii și-au dat seama că vedeta Khloe Kardashian arată diferit față de cum o știu din pozele pe care le postează pe Instagram, mai ales față de cum arată într-o nouă campanie. Între timp, echipa ce se ocupă de aceasta încearcă să facă fotografia să dispară, deși multe persoane o postează pe toate rețelele de socializare, în timp ce mulți admiratori îi iau apărarea, spunând că arată mult mai bine fără a-și modifica trăsăturile.