News

Familia Regală Britanică a oferit în sfârșit detalii cu privire la nunta Prințesei Beatrice!

iulia.statie
February 8, 2020 15:00 PM

Planurile pentru nuntă ale Prințesei Beatrice nu au decurs așa cum era normal, ținând cont de drama ce a curprins în ultima vreme Familia Regală, însă în sfârșit avem o dată și o locație!

Pe aceeasi temaCine este Edoardo Mapelli Mozzi, logodnicul Prințesei Beatrice

În postările de pe social media, Familia Regală a confirmat că „nunta Prințesei Beatrice și a lui Eduardo Mapelli Mozzi va avea loc vineri, 29 mai 2020. Cei doi s-au logodit în Italia în septembrie 2019. Regina le-a oferit permisiunea de a ține nunta la The Chapel Royal, la St. James Palace. Ceremonia va fi continuată de o recepție privată, în grădinile Palatului Buckingham.”

Familia Regală Britanică a oferit în sfârșit detalii cu privire la nunta Prințesei Beatrice!

Acest anunț a venit imediat după ce publicația The Sun a dezvăluit că Prințesa Beatrice a fost furioasă pentru că trebuia să aștepte pentru a dezvălui data nunții, ținând cont de scandalul în care tatăl ei, Prințul Andrew, este implicat și problemele pe care Meghan Markle și Prințul Harry le-au provocat atunci când au decis să renunțe la îndatoririle lor legale.

„Decizia a fost întârziată ținând cont de toate problemele, dar în sfârșit ei au ceva ce pare să meargă Regina i-a rugat pe toți să participe pentru a forma un front comun.”, a dezvăluit o sursă.

„Ofițerii de presă speră să portretizeze nunta lui Beatrice ca un eveniment uriaș ce aduce familia împreună din nou. Deși o să fie foarte greu, este tot ce pot să facă pentru a salva nu doar nunta, ci și reputația monarhiei.”, a continuat aceeași sursă.