News

Familia Regală Britanică nu are voie să mănânce anumite alimente! Regina Elisabeta a impus reguli dure

iulia.statie
March 24, 2021 10:40 AM

Familia Regală Britanică trebuie să respecte reguli strice chiar și când vine vorba despre mâncare, în meniul lor fiind interzise anumite alimente gustoase.

Pe aceeasi temaCum a reacționat Regina Elisabeta după ce a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry renunță la statutul lor regal

Care este meniul Reginei Elisabeta

Darren McGrady, fostul bucătar al Familiei Regale, a dezvăluit pentru publicația ‚Food and Wine’ care este meniul pe care îl preferă Regina Elisabeta, dar și ce alimente nu au voie să mănânce membrii Familiei Regale.

Monarhul preferă la micul dejun cerealele, un ou fiert și o ceașcă de ceai, iar la prânz, dacă mănâncă singură, aceasta are parte de proții mici de legume cu carne de pasăre sau pește. În caz că i se alături și alții, Regina se bucură de o masă cu patru feluri, ce începe cu o salată.

Elisabeta este un mare fan al cărnii de vânat, iar acest fel de mâncare nu lipsește din meniul ei. Când vine vorba despre ceaiul de după-amiază, aceasta a renunțat la cele câteva felii de tort pe care le consuma în trecut și a optat pentru sanvișuri, notează publicația Ciao. De asemenea, ea își bea ceaiul fără zahăr.

Ce aliment nu are voie să consume Familia Regală Britanică

Pentru că există multe evenimente oficiale la care trebuie să participe, Regina Elisabeta, Kate Middleton, Prințul William și alți membrii nu au voie să consume usturoi. Mai mult, pastele sunt consumate doar la ocazii speciale, nu mereu, iar același lucru este valabil și pentru cartofi și orez.

Membrii Familiei Regale nu au voie să mănânce cu mâinile, iar dacă acest lucru nu pare surprinzător atunci când vine vorba de felurile de mâncare principale, ei bine, aceștia sunt nevoiți să își mănânce și fructele cu ajutorul tacâmurilor. Când vine vorba de această regulă, până și burgerii le sunt aduși fără chifle, pentru a putea fi tăiați mai ușor, iar fructele preferate de ei sunt strugurii, pentru că sunt foarte ușor de consumat.