News

Fanii nu au putut să nu observe acest detaliu stânjenitor la Meghan Markle! Ce a pățit Ducesa

iulia.statie
January 8, 2020 14:12 PM

Meghan Markle s-a întors la atribuțiile sale de zi cu zi după vacanța relaxantă din Canada, dar apariția ei nu a fost fără de cusur ca de fiecare dată. Ducesa a fost surprinsă în Londra îmbrăcată într-o ținută superbă, însă fanii nu au putut să nu observe un detaliu extrem de stânjenitor.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

În prima zi după vacanța petrecută în Canada, Meghan Markle s-a făcut din nou remarcată, însă de această dată nu într-un mod pozitiv. Ea a fost surprinsă cu o pată de transpirație ce nu putea fi trecută cu vederea în timpul vizitei sale de la Casa Canadei din Londra.

Meghan a purtat câteva piese vestimentare extrem de scumpe, un mantou Reiss (345 lire sterline), o fustă Massimo Dutti (85 lire sterline) și pantofi Jimmy Choo (460 lire sterline), însă detaliul stânjenitor a făcut pe toată lumea să vorbească.

Fanii nu au putut să nu observe acest detaliu stânjenitor la Meghan Markle! Ce a pățit Ducesa

Prințul Harry a fost și el prezent la acest eveniment, fiind primul oficial pentru ei după o vacanță de șase săptămâni petrecută în Canada.

Cei doi păreau extrem de fericiți, semn că s-au simțit foarte foarte bine în concediu. Înainte de a pleca în această vacanță, ei au recunoscut că au dificultăți în a se adapta stilului de viață dus de Familia Regală. Ducii de Sussex au lipsit de la activitățile de Crăciun de la Sandringham pentru a petrece sărbătorile într-o vilă luxoasă aflată pe insula Vancouver.

Ei au petrecut în Canada alături de foștii colegi din serialul ‚Suits’ ai Ducesei, cum ar fi și actrița Abigail Spencer. Întorși la viața de zi cu zi, aceștia au revenit spectaculos, dar prima apariție a lui Meghan a lăsat de dorit.