Fashion

Fashion Alert! S-au lansat adidașii care seamănă cu un Avocado-Toast

nicoleta.ispasescu
May 5, 2019 11:48 AM

În mod surprinzător, avocado pe pâine prăjită (avocado-toast) este noua sursă de inspirație pentru o pereche de adidași, care seamănă perfect cu un astfel de preparat.

Da, ați citit corect. Cei care doresc să adauge un plus de culoare și chiar o notă amuzantă garderobei lor, pot cumpăra adidașii „avocado-toast”, care aparțin brandului american sportiv Saucony.

Vânduți prețul de 130 de dolari, adidașii care seamănă cu un avocado-toast au un detaliu foarte interesant, pe care doar cei care îi vor purta îl vor observa.

În interiorul adidașilor, pe talpă, există un avocado, iar textura din care este făcută talpa este asemenea unui avocado adevărat.

Un alt detaliu la fel de interesant este și căptușeala din interiorul adidașilor, care ne dă impresia fulgilor de ardei roșii, pe care în mod obișnuit îi punem peste toastul cu avocado.

Fashion Alert! Adidașii care seamănă cu un Avocado-Toast sunt sold-out

În prezent, adidașii care seamănă cu un avocado-toast sunt sold-out pe site, dar nu disperați dacă doriți să achiziționați o pereche.

Puteți trimite un e-mail și să vă înscrieți pentru a primi o notificare atunci când vor fi din nou în stoc. Cât de curând, probabil, având în vedere cererile destul de mari.

Dacă și ție îți lasă apă în gură acești adidași sau pur și simplu vrei să ai în garderoba ta ceva inedit, îți poți crea rapid un cont pe Saucony.

Reacțiile oamenilor au fost pe măsura așteptărilor: „Glumești. Asta e totul pentru mine!” .

Dacă majoritatea reacțiilor au fost pozitive, au existat, totuși și câteva reacții mai puțin plăcute.

„Mulțumesc, următorul! (Thank u, next)”, „Îmi plac adidașii Saucony, îmi place avocado…dar nu tot ce combini este și neapărat bun”.