10 MODELE DE TRENCH COAT-URI BEIGE - MARO, CARE NU SE VOR DEMODA NICIODATĂ

Verdict.ro
January 10, 2018
January 10, 2018

Trench coat-ul beige-maro este eroul garderobei (și în acest an), care se potrivește oricărei ocazii și care a supraviețuit atat de multe sezone.  Îl poți purta oricând, oriunde. Este practic, util și foarte cool. Trech coat-ul beige/maro poate fi purtat în ținutele office, casual, street, dar și sport. Pentru a avea un plus de glam și o notă de eleganță, îl putem ”resuscita”  prin aplicarea unei blăni pe guler și/ sau la încheietura manecii.

Fie că alegi să porți un trench coat petrecut, tip halat, cu nasturi, bărbătesc, drept sau asimetric, cu siguranță nu vei da greș. Este un articol potrivit oricărei siluete și nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră, mai ales, pentru că îl putem încadra la categoria de produse basics. Aceste modele de trench coat-uri, nu se vor demoda, iar investiția voastră va fi una foarte inteligentă.

Dacă, încă, nu ți-ai achiziționat un trench, ar fi bine să te reorientezi! Noi îți propunem 10 modele pe care le vei putea purta oricând și oriunde.

Vezi aici cele 10 modele de trench coat-uri beige-maro.

Foto Credit: shop.mango.com, ayr.com, farfetch.com, topshop.com, toryburch.com, net-a-porter.com, mytheresa.com, jcrew.com, sentaler.com, intl.aritzia.com.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !