10 perechi de pantofi pentru revelion

Verdict.ro
December 26, 2017
December 26, 2017

Nici nu a trecut bine Crăciunul și ne pregătim de următorul eveniment festiv: Revelionul! Si cum altfel, dacă nu pregătindu-ne atent ținutele pentru seara dintre ani?

Deși nu ai nevoie de niciun motiv pentru a-ți cumpăra o pereche nouă de pantofi, e păcat să nu profiți de acest moment pentru a introduce o nouă pereche în garderoba ta de seară.

Mai mult, reducerile de iarnă au început să apară, astfel că poți găsi pantofii perfecți la prețuri mult mai accesibile ca până acum.

Ce îți propunem pentru finalul de an? O pereche de pantofi spectaculoasă, indiferent de locul în care vei petrece Revelionul.

Tendințele actuale îți oferă o libertate incredibilă la acest capitol, purtându-se o diversitate impresionantă de stiluri. De la modele mai cuminți (escarpen clasici), la pantofi retro, cu tocuri medii și groase sau piese exuberante, menite să atragă întreaga atenție, poți purta orice îți dorești.

Inspirație anii ‘90 sau ‘60? Vei găsi modelul perfect pentru petrecerea de Revelion, care să îți completeze outfit-ul!

Iți recomandăm să alegi totuși o pereche de pantofi cu toc, fie el kitten heel sau un model stiletto cu toc amețitor. Opțiunea este a ta și trebui să ții cont și de factorul confort, însă orice înălțime alegi, nu face rabat de la factorul ”wow”!

Poartă modele atipice, pe care nu le alegi în ținutele de zi cu zi, cu accesorii inedite – pene, aplicații metalice, bijuterii. Mizează și pe texturi speciale, destinate serilor festive: catifea, glitter, saten sau dantelă.

Iată selecția pe care ți-o propunem pentru o seară de Revelion glam & stylish!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !