15 modele de jeanși perfecte acum și în sezonul următor!

Verdict.ro
January 13, 2018
January 13, 2018

Cel mai simplu mod de a construi o ținută relaxată și cool? Alege ca punct de pornire o pereche de jeanși, cel mai iubit item din garderoba. Jumătate din demers este deja asigurat, trebuie doar să completezi ținuta cu piesele potrivite!

Pentru că modelele de jeanși sunt din ce în ce mai diversificate, având la dispoziție practice orice croială dorești și mai ales, îți avantajează silueta, îți propunem să vedem împreună care sunt modelele de blugi pe care poți miza în această perioadă și care vor fi cel puțin la fel de cool și în sezonul următor.

Skinny Jeans – Un model ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Jeanșii skinny avantajează aproape orice siluetă. Strâmți pe picior, lungi sau până la gleznă, cu talie joasă sau înaltă, sunt nelipsiți din tendințele fiecărui sezon.

Jeanși cu talie înaltă – și în sezonul ce vine ne vom bucura de pantalonii cu talia înaltă, de inspirație retro. Jeanși cu talie înaltă sunt cool, dar și foarte feminini și se bucură de o popularitate în continua ascensiune. Se potrivesc perfect cu botine strâmte pe picior, cu pantofi stiletto, dar și cu sneakerși sport. Sunt alegerea perfecta dacă îți dorești o pereche de blugi care să îți sublinieze discret silueta.

Jeansi colorați – De ce să nu ieși puțin din zona de confort și să încerci o pereche de jeanși colorați? Dacă anul trecut, am fost cucerite de jeanșii cu broderii (colorate), de data aceasta poți alege un model colorat – iar la acest capitol, roșul pare să fie în continuare prima opțiune.

Baggy jeans –  Denimul poate îmbrăca orice formă, astfel că pantalonii baggy (foarte largi pe picior, lungi sau stil culottes) beneficiază și ei de o reinterpretare. Jeanșii baggysunt destinați celor cărora le place să se joace cu moda și cu volumele, însă nu sunt indicați mignonelor.II poți purta acum, alături de botine și cizme cu toc înalt, iar la primăvara poți să le asortezi o pereche de sandale sau de saboți cu toc înalt.

Blugi evazați – un model ce trimite gândul la moda anilor 70, blugii evazați te vor cuceri pe loc, de îndată ce îi vei încerca. Sunt unul dintre cele mai flatante modele pentru siluetă, crează efectul vizual de subțiere și alungire, în special alături de o pereche de pantofi cu toc.

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !